Inschrijven

belletje

Online informatiebijeenkomst met een trainer van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

Inschrijven

Schrijf u in voor één van onze opleidingen

In het onderstaande formulier kunt u een aanvangsdatum van een opleiding selecteren om de overige data van de betreffende opleiding te zien en/of inschrijven om u aan te melden voor één van onze opleidingen.

Conflictbemiddeling Nederland is een BTW vrijgestelde onderwijsinstelling.

Mediator opleiding

Wij bieden al ruim 25 jaar deze 10-daagse geaccrediteerde basisopleidingen aan. Geaccrediteerd door de MfN en het ADR-Register. Bekijk snel de inhoud van onze opleiding.

Conflictbemiddelaar

Deze training brengt u mediation basisvaardigheden bij om te kunnen bemiddelen bij geschillen tussen partijen. Zowel 2- als 3-daagse opleiding, waarin er nog meer verdieping plaatsvindt.

Familiemediation

Professionele begeleiding van (echt)scheidingen, het maken van een ouderschapsplan en omgangsregelingen. ADR & MfN geaccrediteerd met 48 PE punten.

Arbeidsmediation

Komt u als mediator regelmatig in aanraking met geschillen op de werkvloer of wilt u zich gaan toeleggen op arbeidskwesties?

Overheidsmediation

Werkzaam in de overheid of werkt u veel met overheden samen? De basis middels de mediation opleiding al gevolgd en toe aan de volgende stap?

Losse trainingsdagen

Conflictbemiddeling Nederland biedt diverse losse trainingsdagen aan ter voorbereiding op assessments of om uw kennis op te frissen of te verdiepen.
MfN-basisopleiding-groen-e1528635654296
SKJ
ADR-Register-Accredited-agency-150x150-e1528636888769
Print
crkbo-logo-e1528636463178
Logo-registerplein

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.