Mediation training:
verdieping vaardigheden

Mediation training volgt u bij Conflictbemiddeling.nl

Kindgesprekken (6 PE PNT)

1 daagse training voor mediators

Voor wie

Deze trainingsdag is bedoeld voor iedereen die een opleiding tot mediator heeft gevolgd. Het maakt niet uit of u een beginnende of ervaren mediator bent: iedereen is welkom.
Belangrijk om te weten: gecertificeerde mediators die de basisopleiding mediation hebben gevolgd verdienen door deelname aan de mediation 6 PE punten voor het ADR en MfN register. Ben u nog niet geregistreerd? Ook dan blijven de punten gelden wanneer u na deze dag wordt opgenomen in het register.

Door wie

Trainer, Coach, Mediator en Kindbehartiger vanuit haar eigen opleidingsinstituut TIMM Consultancy. Zij heeft ruime werkervaring binnen de jeugdhulpverlening (leefgroepen en jeugdbescherming). Zij is een ervaren docent in de begeleiding en/of behandeling van cliënten in onveiligheid waarbij veiligheidsplanning en risico gestuurde zorg centraal staat. Zij is o.a. opgeleid in de benaderingswijzen Signs of Safety, Partnering for Safety en de Resolutions Approach door Andrew Turnell, Sonja Parker en Susie Essex.

 

Partner Conflictbemiddeling.nl; Specialisatie in dader-slachtofferbemiddeling (Slachtoffer in Beeld); ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; mediator in strafzaken; (bedrijfs)maatschappelijk werker (Registerplein/BMAW); CRKBO geregistreerd.

Opzet

Deze 1 daagse is een trainingsdag met Margreet Timmer en Rosalie van der Poel – Menke. Als mediator en zeker als familiemediator moet u voor uzelf besluiten of u kindgesprekken wilt voeren. Dit is specialistisch werk. Aan het einde van deze dag heeft u meer kennis over wat een echtscheidingssituatie voor kinderen betekent en kunt u voor u zelf besluiten of u hier verder mee wilt. Een boeiende en leerzame training die u als mediator verder helpt.

De training is gericht op kinderen in echtscheidingssituaties. Theorie wordt afgewisseld met ervaringsoefeningen zodat u aan het einde van de dag een duidelijk beeld heeft van hoe u hier zelf instaat. Het programma:

  • visie op kindgesprekken;
  • communiceren met kinderen en ontwikkelingsfasen;
  • stem van het kind;
  • gevolgen van scheiding op kinderen;
  • loyaliteit;
  • paraplugesprek;
  • window of tolerance;
  • veerkracht van kinderen;
  • rollenspel;
  • vervolgstappen?

Datum en tijd

Indeling
Vrijdag 16 november
Vanaf 9:30 uur bent u van harte welkom. De trainingsdag start om 10:00 uur eindigt rond 17:00 uur. De lunch wordt verzorgd, eventueel dieetwensen graag uiterlijk een week voor aanvang van de trainingsdag doorgeven.

Locatie

 

 
Oranjekanaal 5, 9423 VC Hoogersmilde, Drenthe
Google maps

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 275,00 BTW vrij.
Minimaal 6 deelnemers. Maximaal 8 deelnemers.
ADR 7 MfN 6 PE punten geaccrediteerd
Inclusief kosten zaal, lunch koffie & thee

16-11-2018Schrijf nu inSchrijf nu in

Groepskorting

Groepen van 4 personen kunnen een datum en thema op afspraak boeken. De kosten bedragen dan totaal € 980,00 vrij van btw.

Direct inschrijven
of meer informatie?

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media