belletje

Online informatiebijeenkomst met de oprichter van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

Assessment trainingsdag

Gedegen voorbereiding op uw (video)ASSESSMENT

Voor wie

Deze trainingsdag is bedoeld voor iedereen die een opleiding tot mediator heeft gevolgd. Ook indien u het theorie-examen nog niet heeft gedaan bent u al welkom.
Het kan zelfs een voordeel zijn om een video-opname kort na de opleiding(en) te maken wanneer alles nog vers in het geheugen zit.
In dat geval stuurt u de video na het behalen van de theorietoets in.

Trainer

Jeroen van Leeuwen

Hoofdtrainer basisopleiding mediation Conflictbemiddeling Nederland locatie Garderen. MfN-register mediator, INTOP Instituut assessor, ADR-Associate Certified Mediator; ADR-Associate Certified Conflict coach; ADR-Associate Certified Master Negotiator; communicatietrainer; sociotherapeut oplossingsgerichte therapie; mediator bij familie- en omgangsbemiddeling; mediator bij arbeidsgeschillen zowel reintegratie als exit; team-mediation.

Opzet training

De assessment trainingsdag is een trainingsdag waarbij trainer Jeroen van Leeuwen een groep van maximaal 4 tot 6 personen de gehele dag intensief traint en begeleidt.
De start begint met een analyse van een video door de ogen van de assessor zodat u weet waar op gelet wordt bij de beoordeling.
Er zijn proefopnamen die u ter voorbereiding op het assessment of de opname kunt bekijken.
Volgend op de dag erna is het mogelijk om een tijdslot te boeken bij onze professionele assessment-acteurs voor een video-opname. 

Indeling

Vanaf 9:30 uur bent u van harte welkom. De trainingsdag start om 10:00 uur eindigt rond 17:00 uur. Tussen de middag is er een lunchpauze van ca. 45 minuten.  

Kosten

- De kosten voor deze dag bedragen € 195,00 BTW vrij
   oud deelnemers aan onze basisopleidingen 10% korting = € 175,50 BTW vrij
- Maximaal 6 deelnemers. Minimum 4 deelnemers
- Inclusief kosten zaal, lunch koffie & thee

 

Assessment trainingsdag

Tijdens onze voorbereiding assessmentdag  onder begeleiding van onze instituut assessor bereidt u zich goed voor op een video-opname of op het live assessment. 
Eerst een specialisatieopleiding volgen kan natuurlijk ook een goede voorbereiding zijn waarbij de behaalde PE-punten na registratie geldig zijn.  

Datum - locatie Plaatsen vrij Inschrijven
16 juni 2022 - donderdag - Hoogersmilde Nog 6 Inschrijven →
12 september 2022 - maandag - Hoogersmilde Nog 5 Inschrijven →
6 oktober 2022 - woensdag - Hoogersmilde Nog 6 Inschrijven →
* uitsluitend te boeken met een video-opname op de volgende dag

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.