belletje

Online informatiebijeenkomst met de oprichter van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

Mediation training

MfN & ADR register 6 PE punten

Onze Interventie & techniekendag

Bent u al werkzaam als mediator? Of heeft u een opleiding tot mediator gevolgd? Bezoek dan onze interventie- en techniekendag. Oefenen met machtsverschillen, neutraliteit, laag committent van partijen bij doorverwijzingen, hoe omgaan met heftige emoties, herkennen ruziepatronen doorbreken en ruziegedrag. Voorbereiden op het video-assessment of een ander leerdoel en/of casus inbrengen mag natuurlijk ook.

Voor wie

Deze trainingsdag is bedoeld voor iedereen die een opleiding tot mediator heeft gevolgd. Het maakt niet uit of u een beginnende of ervaren mediator bent: iedereen is welkom.

Belangrijk om te weten: MfN & ADR geregistreerde mediators die de basisopleiding mediation hebben gevolgd verdienen door deelname aan de mediation 6 PE punten voor het ADR en MfN register. Ben u nog niet geregistreerd? Ook dan blijven de punten gelden wanneer u na deze dag wordt opgenomen in het register.

Trainer

Jeroen van Leeuwen

Hoofdtrainer basisopleiding mediation Conflictbemiddeling Nederland locatie Garderen. MfN-register mediator, INTOP Instituut assessor, ADR-Associate Certified Mediator; ADR-Associate Certified Conflict coach; ADR-Associate Certified Master Negotiator; communicatietrainer; sociotherapeut oplossingsgerichte therapie; mediator bij familie- en omgangsbemiddeling; mediator bij arbeidsgeschillen zowel reintegratie als exit; team-mediation.

Opzet training

De mediation training is een trainingsdag waarbij trainer Joppe van der Poel een groep van maximaal 4 tot 6 personen de gehele dag intensief traint en begeleidt. Een boeiende en leerzame training die u als mediator verder helpt. Naast verdieping van uw vaardigheden als mediator is deze mediation interventie- en technieken trainingsdag ook zeer geschikt als voorbereiding op het video-assessment.

- Machtsverschillen
- Neutraliteit
- Laag commitment van partijen bij doorverwijzingen
- Omgaan met heftige emoties
- Het herkennen van ruziepatronen
- Het doorbreken van ruziegedrag

Het is ook mogelijk om tijdens de training een eigen casus te behandelen.

Indeling

Vanaf 9:30 uur bent u van harte welkom. De trainingsdag start om 10:00 uur eindigt rond 17:00 uur. Een lunchpakket meenemen is niet nodig: de gezamenlijke lunch wordt namelijk door ons verzorgd.

Kosten

- De kosten voor deze dag bedragen € 195,00 BTW vrij
   oud deelnemers aan onze basisopleidingen 10% korting = € 175,50 BTW vrij
- Maximaal 6 deelnemers. Minimum 4 deelnemers
- ADR & MfN 6 PE punten geaccrediteerd
- Inclusief kosten zaal, lunch koffie & thee

Groepen van 6 personen kunnen een datum en thema op afspraak boeken. De kosten bedragen dan totaal € 900,00 vrij van btw.

Datum - locatie Plaatsen vrij Inschrijven
7 oktober 2021 - donderdag - Hoogersmilde Nog 3 Inschrijven →
10 november 2021 - woensdag - Hoogersmilde Nog 6 Inschrijven →
20 december 2021 - maandag - Hoogersmilde Nog 6 Inschrijven →
27 januari 2022 - donderdag - Hoogersmilde Nog 6 Inschrijven →

Mediation training bij Conflictbemiddeling Nederland

Tijdens onze mediation training leert u in één dag (meer) over de fijne kneepjes van het mediationvak. In een kleine groep, van maximaal 3 tot 4 mensen, gaat u werken aan uw persoonlijke leerdoelen. Iedere deelnemer aan de mediation training staat namelijk een kwart van de dag centraal. Wij hechten veel waarde aan deze persoonlijke aandacht. Dit zorgt er namelijk voor dat u het allerbeste uit uzelf kunt halen. Bijkomend voordeel van onze mediation training: het maakt niet uit of u een beginnende of ervaren mediator bent: iedereen kan aan de cursus deelnemen.

Mediation training: leer meer over uw vak

U heeft al ervaring in onderhandelingen naar een goed einde brengen. Maar u wilt zich blijven ontwikkelen en groeien in het vak. Tijdens onze mediation training oefent u met onder andere machtsverschillen, neutraliteit, laag commitment van partijen bij een doorverwijzing, omgaan met heftige emoties, ruziepatronen herkennen en hoe u ruziegedrag kunt doorbreken. Kortom: waardevolle informatie voor zowel de beginnende als de ervaren mediator. Ook niet onbelangrijk: heeft u de basis (10-daagse mediation opleiding) al gevolgd en staat u geregistreerd als mediator? Dan verdient u met deelname aan de interventie- en techniekendag 6 PE punten voor het ADR en MfN register.

Meer weten over onze mediation training?

Uw mediationvaardigheden aanscherpen of nog verder ontwikkelen? U bent van harte welkom bij onze mediation training. Schrijf u vandaag nog in of vraag meer informatie aan. Liever een specialisatie volgen? Bekijk dan eens onze specialisatiemogelijkheden zoals overheidsmediation, familiemediation of arbeidsmediation.

MfN-basisopleiding-groen-e1528635654296
SKJ
ADR-Register-Accredited-agency-150x150-e1528636888769
Print
crkbo-logo-e1528636463178
high-trust-k

Conflictbemiddeling Nederland, onderdeel van v.o.f. Menke & Van der Poel Mediation
KvK: 59946059 | BTW: NL853705537B01

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap | © 2021

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.