Informatie aanvraag ADR-Registratie

Erkend mediator worden

Erkend mediator worden door middel van ADR Registratie

Het ADR Register het onafhankelijke en internationale register voor actieve en professionele conflictbemiddelaars en mediators. De combinatie van een persoons- en bedrijfsgebonden registratie wordt zowel landelijk als internationaal erkend. Aansluitend aan uw opleiding en het behalen van de kennistoets kunt u instromen als associate certificaathouder, daarna kunt u in maximaal vijf jaar tijd doorgroeien naar full certificaathouder en/of ADR Certified Court Mediator.

Erkenning ADR Register door de Raad voor Rechtsbijstand vertraagd door minister Sander Dekker*

ADR Register heeft met de Raad voor Rechtsbijstand in Nederland (RvR) afspraken gemaakt m.b.t. de erkenning per 1 januari 2019 inhoudende dat ADR Cerified Court Mediators die aan de aanvullende voorwaarden van RvR voldoen zullen worden toegelaten ook al is men geen MfN mediator. Helaas heeft de minister Sander Dekker zijn handtekening nog niet gezet. Het gehele dossier kunt u hier lezen.
Blijf op de hoogte van de vervolgstappen die het ADR register zet.

Tarieven ADR – Registratie

Aan de inschrijving en toelating tot het ADR Register zijn kosten verbonden. (Oud)cursisten van een ADR agentschap participeren zonder kosten aan de ADR kennistoetsen, wij zijn exameninstituut om (video)assessments te examineren en bieden 2 jarig durende mentorschappen aan. Wij informeren u graag over wat van toepassing is op uw situatie.

Het ADR-International Register is ISO 9001:2008 gecertificeerd door Lloyds Register Nederland.
De bijbehorende registraties zijn ingeschreven bij de Deutscher Akkreditierungs Rat (DAR) en de United Kingdom Accreditation Services (UKAS). 

Close
Go top