belletje

Online informatiebijeenkomst met een trainer van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

Opleidingen

Bekijk het complete aanbod opleidingen

Mediator opleiding

Wij bieden al bijna 25 jaar deze 10-daagse geaccrediteerde basisopleidingen aan. Geaccrediteerd door de MfN en het ADR-Register. Bekijk snel de inhoud van onze opleiding.

Conflictbemiddelaar

Deze 2 daagse training brengt u mediation basisvaardigheden bij om te kunnen bemiddelen bij geschillen tussen partijen. Na deze training is optioneel instromen in blok 2 van de basisopleiding mogelijk.

Familiemediation

Professionele begeleiding van (echt)scheidingen, het maken van een ouderschapsplan en omgangsregelingen. ADR & MfN geaccrediteerd met 48 PE punten.

Arbeidsmediation

Komt u als mediator regelmatig in aanraking met geschillen op de werkvloer of wilt u zich gaan toeleggen op arbeidskwesties?

Overheidsmediation

Werkzaam in de overheid of werkt u veel met overheden samen? de training conflictbemiddeling of mediation opleiding al gevolgd en toe aan de volgende stap?

Losse trainingsdagen

Conflictbemiddeling Nederland biedt diverse losse trainingsdagen aan ter voorbereiding op assessments of om uw kennis op te frissen of te verdiepen.
MfN-basisopleiding-groen-e1528635654296
SKJ
ADR-Register-Accredited-agency-150x150-e1528636888769
Print
crkbo-logo-e1528636463178
Logo-registerplein

Mediation opleidingen en trainingen conflictbemiddeling

Sinds 1997 verzorgt Conflictbemiddeling Nederland mediationopleidingen en korte trainingen conflictbemiddeling in binnen- en buitenland. Wanneer u een training wilt volgen om bemiddelingsvaardigheden te verwerven, een opleiding zoekt tot mediator of als u zich als ADR / MfN-mediator verder wenst te specialiseren, dan sluit ons opleidingsaanbod daar op aan. Ook aangepaste programma’s behoren tot de mogelijkheden.

Mediationtraining op maat nodig?

Op aanvraag stelt Conflictbemiddeling Nederland trainingen voor in uw organisatie samen. Dit gebeurt in overleg met u als opdrachtgever. Middels assessmentformulieren worden leerdoelen in kaart gebracht en de training voor u op maat gemaakt. Hierbij kunt u denken aan thema’s als ‘conflicthantering’, ‘omgaan met agressief gedrag’ en ‘omgaan met verbaal geweld’. De kandidaten leren vaardigheden en technieken aan die hen helpen om op een meer effectieve wijze met de betreffende problematiek om te gaan. Groepstrainingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.