Mediation opleiding

Persoonlijk en praktijkgericht

Mediation is een prachtig vak. Waar de betrokkenen in het conflict vaak geen uitweg meer zien, kun jij ze als mediator weer in de goede richting sturen. Met onze gedegen mediation opleiding geven wij je de benodigde bagage mee om je vaardigheden optimaal te benutten.

  • Opleiding mediator in landelijke setting
  • Kleinschalige mediation opleiding
  • Mediation opleiding in Noord-Nederland

Tijdens onze mediation opleidingen krijgen we vaak de vraag wat iemand nou een goede mediator maakt. De definitie van een goede mediator is dan ook geen harde definitie. Wel dient een goede mediator een goede balans te vinden in kennis, persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden én de juiste beroepshouding. Tijdens je mediation opleiding zal vooral worden gestuurd op je kennis, vaardigheden en beroepshouding. Bepaalde competenties kunnen wij uiteraard tijdens je mediation opleiding niet leren en dat zijn je persoonlijke kwaliteiten. Wél kunnen we je helpen je persoonlijke kwaliteiten nog verder te benutten in je rol als mediator. Naast je persoonlijke eigenschappen is kennis een ander belangrijk aspect van je functie als mediator. Na je opleiding is het dan ook belangrijk je kennis continu bij te schaven. Denk bijvoorbeeld aan een goede kennis van juridische aspecten bij arbeidsconflicten of conflicten in relationele sfeer.

Waarom kiezen voor Conflictbemiddeling.nl?

  • Ideale mix van theorie en praktijk
  • Praktische tips en tools
  • Inspirerende opleidingslocatie in Noord-Nederland
  • Ervaren trainers met ruim 25 jaar ervaring uit de praktijk
  • Inschrijving in MfN- en ADR-register

Maak kennis met de trainers

Mediation opleidingen worden verzorgd door ervaren trainers Joppe van der Poel en Rosalie Menke. Ook zal er bij bepaalde blokken een gastdocent worden uitgenodigd. Denk bijvoorbeeld aan een stukje juridische diepgang dat nader wordt verklaard door iemand uit de advocatuur. Joppe en Rosalie gaan je op eigen, bevlogen en inspirerende wijze de fijne kneepjes van het mediationvak bijbrengen.

Joppe van der Poel

Partner Conflictbemiddeling.nl; Oprichter ADR International Register; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; arbeidskwesties en belastingzaken; ACR-member Association for Conflict Resolution, U.S.A.; Gecertificeerd PactTrainer U.S.A.; CRKBO geregistreerd.

Rosalie Menke

Partner Conflictbemiddeling.nl; Specialisatie in dader-slachtofferbemiddeling (Slachtoffer in Beeld); ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; mediator in strafzaken; (bedrijfs)maatschappelijk werker (Registerplein/BMAW); CRKBO geregistreerd.

Mediation opleiding locaties

Een persoonlijke aanpak met een flinke dosis ervaring uit de praktijk, dat is waar Conflictbemiddeling.nl voor staat. Om het persoonlijke karakter te waarborgen worden alle opleidingen verzorgd vanuit onze speciale opleidingslocatie Hoogersmilde in Drenthe., vlakbij Assen. In een landelijke setting met uitzicht over de velden. Goed bereikbaar vanuit Noord-Nederland. Geschikt voor iedereen die een mediation opleiding zoekt in Groningen, Leeuwarden, Assen of Zwolle. Wij krijgen zelfs regelmatig aanmeldingen voor onze mediation opleiding vanuit Utrecht, Amersfoort en Rotterdam. In de omgeving zijn vele accommodaties waar je kunt verblijven gedurende de cursusdagen wanneer je de opleiding volgt.

Mediation opleiding kosten

Onze erkende basisopleiding mediation kent 5 blokken van elk twee cursusdagen. De cursusdagen zijn verdeeld over meerdere maanden. De kosten bedragen voor de gehele 10 daagse opleiding €2.950,- BTW vrij, schrijf op tijd in en je kan starten met de opleiding tot mediator. Bekijk alle cursusdata.

Heb je de 2- of 3-daagse cursus conflictbemiddeling gevolgd dan is instromen vanaf blok 2 mogelijk. Je krijg dan een korting van €250,- op de reguliere opleidingskosten.

Wat anderen zeggen over onze mediation opleiding

Benieuwd wat eerdere cursisten van de opleiding vonden? Bekijk alle beoordelingen

Leerzaam en confronterend

Folko Jan

Plezierige locatie in de natuur

Margot

Veel persoonlijke aandacht

Jan-Pieter

Meer weten over mediation opleidingen?

Heb je vragen over onze opleiding tot mediator of wil je vrijblijvend kennismaken? Conflictbemiddeling verzorgt alle opleidingen ook als incompany-traject. Neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag!

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media