Mediation opleiding

Persoonlijk en praktijkgericht

ADR & MfN geaccrediteerde mediation opleiding

Mediation is een prachtig vak en dit willen wij graag met u delen. Waar de betrokkenen in het conflict vaak geen uitweg meer zien, kunt u als mediator de betrokkenen weer in de goede richting sturen. Wij laten mensen terug in hun eigen kracht komen om zo besluiten te nemen waar zij echt achter staan en die ook in de toekomst stand houden. Met onze gedegen ADR & MfN geaccrediteerde mediation opleiding geven wij u de benodigde bagage mee om als beginnend mediator te kunnen starten of in uw huidige werk op een andere manier met conflicten om te kunnen gaan.

Tijdens onze mediation opleidingen krijgen we vaak de vraag wat iemand nou een goede mediator maakt. Een goede mediator vindt een goede balans in de juiste kennis, persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden én beroepshouding. Tijdens de mediation opleiding zal vooral de benodigde theorie gedeeld worden en worden gestuurd op vaardigheden, interventies en technieken. Daarnaast kunt u uw persoonlijke kwaliteiten nog verder benutten in uw rol als mediator. Naast persoonlijke eigenschappen blijft kennis een ander belangrijk aspect van de functie als mediator. Na de opleiding is het dan ook belangrijk uw kennis continu bij te schaven. Denk bijvoorbeeld aan een goede kennis van juridische aspecten bij arbeidsconflicten of conflicten in relationele sfeer. Ook de geleerde vaardigheden dienen onderhouden te worden. In de praktijk, tijdens intervisie, mentorschap of speciale trainingsdagen.

Hoogersmilde-locatie

Locatie Hoogersmilde

Menke & Van der Poel Mediation v.o.f.
Oranjekanaal 5, 9423 VC Hoogersmilde, Drenthe
Google maps

De opleidingslocatie in Hoogersmilde (Drenthe) is goed bereikbaar vanuit Noord-Nederland, Overijsel, Gelderland Utrecht. Geschikt voor iedereen die een mediation opleiding zoekt in Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle maar ok vanuit Amersfoort, Utrecht, Amsterdam . In de omgeving zijn vele accommodaties waar u kunt verblijven gedurende de cursusdagen wanneer u hier de opleiding volgt. Vanuit onze eigen opleidingslocatie met uitzicht over de velden gaat u in een maximale groepsgrootte van 8 cursisten met de vennoten Joppe en Rosalie van der Poel – Menke aan de slag. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Locatie-Rotterdam

Locatie Rotterdam

Bilderberg Parkhotel
Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam, Zuid-Holland
Google Maps

Deze top opleidingslocatie Bilderberg Parkhotel bevindt zich in het hart van Rotterdam. Goed bereikbaar vanuit omgeving Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Gouda, Dordrecht, Breda. Maar ook uit de omgeving Haarlem, Alkmaar en Amsterdam kan dit een goede keus zijn. Bent u met de auto, dan zijn er meerdere parkeergarages binnen 3 minuten loopafstand. Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer naar Rotterdam CS en ca. 15 minuten lopen of middels de metro met halte voor het hotel. Ton Boeijen is hier uw trainer en de groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Wij bieden hier tweemaal per jaar een vrijdag/zaterdag opleiding aan.

Mediation opleiding kosten

Onze erkende basisopleiding mediation kent 5 blokken van elk twee cursusdagen. De cursusdagen zijn verdeeld over meerdere maanden. De kosten bedragen voor de gehele 10 daagse opleiding €3.150,- BTW vrij op onze eigenlocatie in Drenthe en €3.350,00 op externe locaties, schrijf op tijd in en u kunt starten met de opleiding tot mediator. Bekijk alle cursusdata.

Heeft u bij ons de 2- of 3-daagse cursus conflictbemiddeling gevolgd dan is in Drenthe instromen vanaf blok 2 mogelijk. U krijgt dan een korting van €250,- op de reguliere opleidingskosten.

MfN-basisopleiding-groen-e1528635654296
SKJ
ADR-Register-Accredited-agency-150x150-e1528636888769
crkbo-logo-e1528636463178
high-trust-k

Conflictbemiddeling Nederland, onderdeel van v.o.f. Menke & Van der Poel Mediation KvK: 59946059 | BTW: NL853705537B01
© 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Sitemap