belletje

Online informatiebijeenkomst met een trainer van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

COVID-19

Nieuws met betrekking tot onze opleidingen

Laatste update 1-3-2021

Al onze opleidingen gaan door en op deze pagina houden wij u op de hoogte.

Update 1 augustus 2021

Onze opleidingen betreffen bijeenkomsten op locatie
Bij de huidige maatregelen zijn conferentieoorden geopend.

Voor wie bij ons een opleiding volgt of gaat binnenkort hieraan deelnemen.
Hierbij informeren wij over hoe wij willen omgaan met de door de overheid genomen maatregelen ter voorkoming van de verdere toename van het COVID-19 virus.

Wat in geval van een lock-down

Wanneer er door aanscherping van maatregelen door de overheid meerdere trainingsdagen niet kunnen doorgaan, dan zullen wij in overleg met de deelnemers inhaaldagen gaan plannen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Bent u zelf als gevolg van een besmetting of quarantaine dagen verhinderd, dan kunt u deze inhalen op een ander moment en/of locatie. 
Indien het aantal deelnemers te gering is om dagen door te laten gaan, dan worden na de oorspronkelijke afronding van de betreffende opleiding deze dagen in overleg toegevoegd. 
De kosten bij aanpassingen zijn in bovenstaande gevallen voor onze rekening.  
In andere gevallen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden

Symptomen coronavirus

Mensen met het Coronavirus hebben koorts (+38 graden Celsius) en luchtwegklachten. Denk aan hoesten en/of kortademigheid. Indien u of uw naasten klachten heeft zoals verkoudheid, hoesten, kortademigheid of koorts, verzoeken wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Meld u vervolgens af bij ons voor de betreffende trainingsdag/-dagen. Volgend jaar zullen wij diverse inhaaldagen tegen kostprijs organiseren.

Wat indien u zelf door Covid-19 bent verhinderd

Indien uzelf, als gevolg van symptomen van corona of quarantaine, dagen niet aanwezig kan zijn dan kunnen deze dagen op een ander moment worden ingehaald. In het geval dat het aantal afmeldingen te groot wordt om dit in te passen in ons reguliere aanbod dan zullen wij afwijken van de algemene voorwaarden en aparte inhaaldagen organiseren waar tegen kostprijs aan kan worden deelgenomen. (ca. € 150,00 BTW vrij per dag incl. locatie + lunch). Zo hopen wij een ieder in deze vreemde tijd tegemoet te komen.

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.