Informatie ADR registratie

belletje

Online informatiebijeenkomst met een trainer van Conflictbemiddeling Nederland?

Meer informatie →

Informatie ADR registratie

Erkend mediator worden

Erkend mediator worden door middel van ADR Registratie

Het ADR Register het onafhankelijke en internationale register voor actieve en professionele conflictbemiddelaars en mediators. De combinatie van een persoons- en bedrijfsgebonden registratie wordt zowel landelijk als internationaal erkend. Aansluitend aan uw opleiding en het behalen van de kennistoets kunt u instromen als associate certificaathouder, daarna kunt u in maximaal vijf jaar tijd doorgroeien naar full certificaathouder en/of ADR Certified Court Mediator.

Erkenning ADR Register door de Raad voor Rechtsbijstand vertraagd

ADR Register heeft met de Raad voor Rechtsbijstand in Nederland (RvR) afspraken gemaakt m.b.t. de erkenning per 1 januari 2019 inhoudende dat ADR Cerified Court Mediators die aan de aanvullende voorwaarden van RvR voldoen zullen worden toegelaten ook al is men geen MfN mediator. Helaas heeft de minister Sander Dekker zijn handtekening nog niet gezet. Het gehele dossier kunt u hier lezen.

Tarieven ADR – Registratie

Aan de inschrijving en toelating tot het ADR Register zijn kosten verbonden. (Oud)cursisten van een ADR agentschap participeren zonder kosten aan de ADR kennistoetsen, wij zijn exameninstituut om (video)assessments te examineren en bieden 2 jarig durende mentorschappen aan. Wij informeren u graag over wat van toepassing is op uw situatie.

Conflictbemiddeling Nederland scoort een 4,6 / 5 op basis van 93 beoordelingen.