Opleidingen

Bekijk het complete aanbod opleidingen.

Opleiding tot
Mediator

Wij bieden al meer dan 20 jaar 10-daagse geaccrediteerde basisopleidingen aan. Geaccrediteerd door de MfN en het ADR-Register. Bekijk snel de inhoud van onze opleiding.

Opleiding tot Conflict-bemiddelaar

Deze training brengt u mediation basisvaardigheden bij om te kunnen bemiddelen bij geschillen tussen partijen. Zowel 2- als 3-daagse opleiding, waarin er nog meer verdieping plaatsvindt.

Specialisatie Familiemediation

Bestemd voor mediators die zich willen toeleggen op het professioneel begeleiden van (echt)scheidingen, het maken van een ouderschapsplan en omgangsregelingen.

1-daags
PE-aanbod

Speciale 1-daagse trainingen, als aanvulling voor mediators en conflictbemiddelaars. Theorie en praktijk worden gebundeld tot een leerzame en effectieve dag.

Overige
specialisaties

Naast de specialisatie Familiemediation, bieden wij ook de specialisaties Arbeidsmediation en Rechtbankmediation als aanvulling voor mediators.

Aanvullende informatie

Hier vindt u alle aanvullende trainingsinformatie, zoals informatie over de trainers, de besloten leeromgeving, maatwerkopties en handige links.

Mediationtrainingen en opleidingen in conflictbemiddeling

Sinds 1997 verzorgt en ontwerpt Conflictbemiddeling.nl mediationtrainingen en opleidingen in binnen- en buitenland voor opleidingsinstellingen. Wanneer u een training wilt volgen om bemiddelingsvaardigheden te verwerven, een opleiding zoekt tot CBN-conflictbemiddelaar of als u zich als ADR / MfN-mediator verder wenst te specialiseren, sluit ons opleidingsaanbod daar op aan. Ook aangepaste programma’s behoren tot de mogelijkheden.

Mediationtraining op maat nodig?

Op aanvraag stelt Conflictbemiddeling.nl trainingen voor in uw organisatie samen. Dit gebeurt in overleg met u als opdrachtgever. Middels assessmentformulieren worden leerdoelen in kaart gebracht en de training voor u op maat gemaakt. Hierbij kunt u denken aan thema’s als ‘conflicthantering’, ‘omgaan met agressief gedrag’ en ‘omgaan met verbaal geweld’. De kandidaten leren vaardigheden en technieken aan die hen helpen om op een meer effectieve wijze met de betreffende problematiek om te gaan. Groepstrainingen zijn mogelijk voor groepen vanaf 6 personen.

Meer weten over het opleidingsaanbod of trainingen op maat?

Meer informatie?

Close
Go top