Over de Trainers

Wij stellen ons graag voor.

Joppe van der Poel

Partner Conflictbemiddeling.nl; Oprichter ADR International Register; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; arbeidskwesties en belastingzaken; ACR-member Association for Conflict Resolution, U.S.A.; Gecertificeerd PactTrainer U.S.A.; CRKBO geregistreerd.

Rosalie Menke

Partner Conflictbemiddeling.nl; Specialisatie in dader-slachtofferbemiddeling (Slachtoffer in Beeld); ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; mediator in strafzaken; (bedrijfs)maatschappelijk werker (Registerplein/BMAW); CRKBO geregistreerd.

Deirdre Homminga

Partner Edumonde; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheiding- en, omgangsbemiddeling

Dr. Ali Soleimani

(Gastdocent) Verzorgd de juridische dag “Islamitisch Familie- en personenrecht” “Oprichter van “het Talenhuis”, vertaler en bewerker van het Islamitische Burgerlijke Rechtsvordering, Conform de Sjaria; vertaler van De Koran; door de raad voor Rechtsbijstand als vertaler ingeschreven in het Register beëdigde tolken en vertalers onder Wbtv nummer 873 en beëdigd als vertaler Nederlands, Perzisch [Farsi – Dari], Azeri [Azerbeidzjaans], Turks en Arabisch bij de rechtbank te Leeuwarden.

Mr. Peter Dirven

(Gastdocent) Juridische aspecten in onze basisopleiding mediation.
Als advocaat houdt Peter zich sinds 1984 bezig met conflicten die zich voordoen in het maatschappelijke leven, zowel tussen privé personen als in zakelijke kwesties. Sinds 2008 is Peter MfN Register Mediator in Etten-Leur en Veghel, gespecialiseerd in Familiekwesties.

Wij staan u graag te woord

Meer informatie?

“Wat ons raakt in ons werk als mediator is het kunnen begeleiden van mensen om te ontdekken waar het werkelijk over gaat en het kunnen teruggeven van controle. Hierbij geloven wij in de eigen kracht van mensen.”

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media