Over de Trainers

Wij stellen ons graag voor.

Joppe van der Poel

Partner Conflictbemiddeling.nl; Oprichter ADR International Register; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; arbeidskwesties en belastingzaken; ACR-member Association for Conflict Resolution, U.S.A.; Gecertificeerd PactTrainer U.S.A.; CRKBO geregistreerd.

Rosalie Menke

Partner Conflictbemiddeling.nl; Specialisatie in dader-slachtofferbemiddeling (Slachtoffer in Beeld); ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand (RvR) mediator bij echtscheidings- en omgangsbemiddeling; mediator in strafzaken; (bedrijfs)maatschappelijk werker (Registerplein/BMAW); CRKBO geregistreerd.

Ton Boeijen

Hoofdtrainer Zuid-West Nederland Conflictbemiddeling.nl; MfN Registermediator; gedragstrainer; trainer psychologie en communicatie
Specialisatie in familiemediation; arbeidsmediation; groepsmediation; onderwijs. Mediator in strafzaken; mediator t.b.v. overheid/interdepartementaal; CRKBO geregistreerd, Masteropleiding Mediation;

Mr. Ludith Haarsma

Trainer/docent Juridische aspecten in onze specialisatieopleidingen familiemediation en arbeidsmediation.
Na 5 jaar als gerechtsauditeur werkzaam te zijn geweest bij de rechtbank Noord-Nederland is zij overgestapt naar de advocatuur. Sedert 1996 is zij advocaat en heeft zij haar eigen kantoor Haarsma Advocaten in Paterswolde Ludith is gespecialiseerd in arbeidsrecht, personen-en familierecht en insolventierecht. Als zodanig aangesloten bij de VAAN, VNAA en INSOLAD.

Tevens is zij als insolventiemediator aangesloten bij de Rechtbank Rotterdam en als voorts als mediator voor straf,- arbeids,-en personen en familierechtzaken bij de RB Noord Nederland.

Mr. Peter Dirven

(Gastdocent) Juridische aspecten in onze basisopleiding mediation.
Als advocaat houdt Peter zich sinds 1984 bezig met conflicten die zich voordoen in het maatschappelijke leven, zowel tussen privé personen als in zakelijke kwesties. Sinds 2008 is Peter MfN Register Mediator in Etten-Leur en Veghel, gespecialiseerd in Familiekwesties.

Wij staan u graag te woord

Meer informatie?

“Wat ons raakt in ons werk als mediator is het kunnen begeleiden van mensen om te ontdekken waar het werkelijk over gaat en het kunnen teruggeven van controle. Hierbij geloven wij in de eigen kracht van mensen.”

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media