Privacy Statement

Conflictbemiddeling.nl (onderdeel van Menke & Van der Poel Mediation V.O.F.), gevestigd aan Oranjekanaal 5, 9423 VC Hoogersmilde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Oranjekanaal 5
9423 VC Hoogersmilde
+31 641361907/+31 629197085
conflictbemiddeling.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Conflictbemiddeling.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt hebt. Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we als Conflictbemiddeling.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op. Hieronder de tekst van deze verklaring vind u een tabel met een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, met welk doel en op welke grondslag.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@conflictbemiddeling.nl dan verwijderen wij deze informatie.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierna genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Partner: Mediation Federatie Nederland (MfN)
Doel: Doorgeven PE-punten van curisten, doorgeven gegevens m.b.t. opname in het register
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: ADR-international register
Doel: Doorgeven PE-punten van curisten, doorgeven gegevens m.b.t. opname in het register m.b.t. opname in het register
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: Webfaction
Doel: Hier draait onze server en dit betreft de verwerking en opslag van onze gegevens. Webfaction is een Amerikaans bedrijf met een datacentrum in Amsterdam. Voor de privacyverklaring van Webfaction zie: https://www.webfaction.com/privacy
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: Visma
Doel: In Visma e-accounting voeren wij onze boekhouding. Vanuit Visma e-accounting vindt onze facturatie plaats van de aan u geleverde diensten en of goederen. Visma e-accounting is een onderdeel van de Visma Group, Oslo, Noorwegen. Voor de privacyverklaring van Visma Group zie:
https://www.visma.com/privacy-statement/
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: Moneybird
Doel: Vanuit Moneybird hebben wij tot voor kort afgenomen diensten en goederen gefactureerd. Wij maken hiervan niet langer gebruik, echter data blijven nog 7 jaar bewaard alvorens deze te vernietigen. Voor de privacyverklaring van Moneybird zie:
https://www.moneybird.nl/privacy/
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: Davilex
Doel: In Davilex online hebben wij tot 1-1-2018 ons boekhouding gevoerd.  hebben wij tot voor kort afgenomen diensten en goederen gefactureerd. Vanuit Davilex online heeft onze facturatie plaats gevonden van de aan u geleverde diensten en of goederen. Wij maken hiervan niet langer gebruik, echter data blijven nog 7 jaar bewaard alvorens deze te vernietigen. Davilex BV is overgenomen door Visma. Voor de privacyverklaring van Davilex zie:
https://www.davilex.nl/Privacyverklaring.aspx
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst

Partner: Eijgen Financiele Dienstverlening
Doel: Eijgen Accountant te Joure stelt de jaarcijfers van onze onderneming op en verzorgt de belastingaangifte. Hiervoor heeft de accountant volledige inzage in onze financiële administratie waaronder alle crediteuren en debiteuren gegevens.
Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Toegang besloten leeromgeving

Met ons portaal ‘besloten leeromgeving’ krijgt u toegang tot een leeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de dienst. Dit portaal is een optie, u kunt er gebruik van maken als u dat wenst maar het hoeft niet. Als u er gebruik van maakt houden wij bij wat u gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is. Naast de voorgaande persoonsgegevens gebruiken wij daarvoor een gebruikersnaam en tijdelijk wachtwoord die u vervolgens zelf kunt wijzigen. Wij bewaren deze gegevens zolang de leeromgeving bestaat of tot het moment dat u wilt dat wij uw gegevens verwijderen.

Cookiebeleid

Conflictbemiddeling.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. Conflictbemiddeling.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en om deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Het kan wel zijn dat sommige onderdelen van onze dienst dan niet goed meer werken. Zie voor een toelichting: ​cookies wat​ zijn​ het​ en​ wat​ doe​ ik​ ermee.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. U vindt een overzicht op deze pagina: cookies

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens bovenaan deze pagina. U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Conflictbemiddeling.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Gegevens van websitebezoek

Wij gebruiken analytische cookies van Google Analytics om het websitebezoek te ondersteunen en te analyseren. Hiermee wordt opgeslagen hoe u onze website bezoekt (met welk apparaat, besturingssysteem, netwerk en geanonimiseerd ip-adres), hoe vaak en hoe lang u bepaalde pagina’s bezoekt.

Wij hebben Google Analytics ingesteld zoals aangegeven door de Autoriteit Persoonsgegevens, zodat deze AVG-conform is. Wij hebben Google niet toegestaan om deze informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Zie ook het privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Wilt u niet dat uw geanonimiseerde gegevens worden bijgehouden? Dan kunt u een browserplugin installeren die dit voorkomt. Deze is beschikbaar voor Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox en Opera. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor Conflictbemiddeling.nl.

Klacht indienen

Indien u een klacht hebt dan kunt u dat melden via info@conflictbemiddeling.nl. Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Conflictbemiddeling.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch contact op met ons of via info@conflictbemiddeling.nl. Het gaat om de volgende gegevens:

  • ​Voor- en achternaam
  • ​Adresgegevens
  • ​Telefoonnummer
  • ​E-mailadres
  • ​IP-adres
  • ​Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • ​Locatiegegevens
  • ​Verzenden van onze nieuwsbrief
  • ​U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • ​U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • ​U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken op onze besloten leeromgeving
  • Om goederen (zoals een boekenpakket) en diensten bij je af te leveren
  • ​Conflictbemiddeling.nl analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren.

Bewaartermijn, doel en grondslag

Conflictbemiddeling.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Hier zetten we alles voor u op een rij:

Categorie: Accountgegevens t.b.v. de besloten leeromgeving
Bewaartermijn: Zolang als u het account hebt
Doel: Toegang te verlenen tot de besloten leeromgeving
Grondslag: Toestemming

Categorie: Inschrijfformuliergegevens
Bewaartermijn: Wij bewaren deze informatie totdat de opleiding of trainingsdag is gestart en 5 jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Hier hebben wij een legitiem belang bij.
Doel: Deelname aan de gewenste opleiding / trainingdag en voorzien van de juiste informatie
Grondslag: Uitvoeren overeenkomst, gerechtvaardigd belang

Categorie: IP-adres
Bewaartermijn: Per sessie
Doel: Voor het bepalen van de afstand tot dichtstbijzijnde onderneming en om eventueel spampogingen te blokkeren
Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Categorie: Cookies
Bewaartermijn: Zie ons cookiebeleid
Doel: Zie ons cookiebeleid
Grondslag: Toestemming

Categorie: Nieuwsbrief (naam en e-mailadres)
Bewaartermijn: Tot u zich afmeldt voor onze nieuwsbrief. Voor het versturen van de nieuwsbrief gebruiken wij de diensten van Campaign Monitor, hun Privacy Verklaring vindt u hier: https://www.campaignmonitor.com/policies/#privacy-policy
Doel: Marketing & Communicatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Categorie: Contactformulier e-mailadres, naam en telefoonnummer
Bewaartermijn: Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Hier hebben wij een legitiem belang bij.
Doel: Communicatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang

Close
Go top Met
gemaakt door
Burggraaf Media